Kamala Harris (politician) Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, soț, familie, carieră, fapte

Kamala Harris este un politician și avocat american care a servit ca senator junior al Statelor Unite din California din 2017. A devenit prima femeie, afro-americană și asiatică americană, care a ocupat funcția de procuror general al Californiei în 2011. Anterior, a fost Procurorul din San Francisco, unde a contribuit la crearea unei Unități speciale pentru crime de ură. Este prezumtiva candidată la vicepreședinția democratică la alegerile din 2020. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, cariera, valoarea netă, soțul Kamalei Harris și multe altele despre ea.

Kamala Harris Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kamala Harris? Ea se află pe o înălțime de 5 ft 1 în sau altfel 1,57 m sau 157 cm. Cântărește în jur de 60 kg sau 132 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-25-38 inch. Poartă o cană de sutien de mărimea 33 C. Are ochi căprui închis și părul castaniu.

Kamala HarrisWiki / Bio
Nume realKamala Devi Harris
PoreclăKamala Harris
Faimos caPolitician
Vârstă55 de ani
Zi de nastere20 octombrie 1964
Locul naşteriiOakland, California, S.U.A.
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţime5 ft 1 in (1,57 m)
Greutate60 Kg (132 lbs)
Statisticile figurii34-25-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
SoțulDouglas Emhoff
Valoarea netăAproximativ 5,8 milioane USD (USD)

Kamala Harris Career & Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Kamala Harris? Ea a ocupat funcția de fost vice-președinte Joe Biden, colegul de funcție la alegerile din 2020, din 11 august 2020. Este prima afro-americană, prima asiatică-americană și a treia femeie vicepreședintă, care a primit un bilet major, după Geraldine Ferraro. în 1984 și Sarah Palin în 2008. În 2020, Harris și soțul ei aveau o valoare netă estimată de 5,8 milioane de dolari.

Soția Kamala Harris

Este căsătorită cu Douglas Emhoff din 2014. S-au căsătorit pe 22 august 2014, în Santa Barbara, California. În prezent, locuiește în Oakland, California, SUA împreună cu soțul ei.

Kamala Harris Bio, Age & Family

Câți ani are Kamala Harris? Ziua ei de naștere este pe 20 octombrie 1964. Are 55 de ani, ca în 2020. Deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele mamei ei este Shyamala Gopalan. Numele tatălui său este Donald J. Harris. În ceea ce privește calificările educaționale, ea este profesor emerit de economie al Universității Stanford, care a emigrat din Jamaica Britanică în 1961 pentru studii postuniversitare în economie la UC Berkeley.

Citește și: Mike Dunleavy (guvernator din Alaska) Biografie, vârstă, valoare netă, înălțime, greutate, soț, carieră, fapte

Fapte despre Kamala Harris

  • Părinții ei au divorțat la vârsta de șapte ani.
  • Ea este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care îi urmărește contul Instagram.
  • Este membru al celei de-a treia Biserici Baptiste din San Francisco, o congregație a Bisericilor Baptiste Americane din SUA.
  • Nepoata ei, Meena Harris, este fondatoarea Campaniei de acțiune pentru femei fenomenale.
  • Este un iubitor de animale de companie avid.
  • În timpul liber, îi place să privească seriale TV și să citească știri fictive.

Citește și: Andy Beshear (guvernator al Kentucky) Biografie, vârstă, valoare netă, înălțime, greutate, soție, copii, carieră, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found