Mirella Cardoso (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Mirella Cardoso, o tânără din Florida, se descurcă bine în lumea dansului, precum și în lumea social media. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Împreună cu talentul său excepțional de modelare, Mirella Cardoso impresionează lumea cu celelalte platforme de socializare. Are mii de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Mirella Cardoso Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Mirella Cardoso? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Mirella Cardoso? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Mirella Cardoso Varsta

Câți ani are Mirella Cardoso? Ziua ei de naștere cade pe 2 februarie 1996. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Florida. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Sarah Russi (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte

Mirella Cardoso Wiki

Mirella CardosoWiki / Bio
Nume realMirella Cardoso
PoreclăMirella
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere2 februarie 1996
Locul naşteriiFlorida
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Mirella Cardoso Iubit

Cine este iubitul Mirellei Cardoso? Tânăra și frumoasa modelă Mirella Cardoso este singură și probabil că nu se întâlnește cu nimeni în aceste momente. Istoria ei anterioară de întâlniri nu este, de asemenea, cunoscută. Ea își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Nicolette Shea (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte

Valoarea netă a Mirella Cardoso

Care este valoarea netă a Mirella Cardoso? Modelarea este principala sa sursă de venit. A realizat scurtmetraje intitulate Hollywood, FL și 45 Seconds la Paris. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Fapte Mirella Cardoso

  1. Mirella Cardoso a început să modeleze la vârsta de 13 ani.
  2. De atunci, a apărut în Sports Illustrated Swimsuit Issue.
  3. Ea este un model cu o misiune, promovând o viață sănătoasă, iubirea de sine și abilitarea femeilor tinere.
  4. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  5. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.

Citește și: Abigail Ratchford (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found