Cassady McClincy (actriță) Bio, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, iubit, carieră, valoare netă, fapte

Cassady McClincy (născută la 1 septembrie 2000) este o cunoscută actriță americană. Și-a crescut faima pentru portretizarea Lidiei în serialul de televiziune de groază AMC ‘The Walking Dead’ din 2019. Este, de asemenea, cunoscută pentru rolul din serialul original Netflix Ozark și în 2017.

Vârstă, înălțime și greutate

Vârsta Cassady Mcclincy are 19 ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 4 inci înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. În plus, are părul brun închis și are ochiul alun. Este și o ciudată de fitness. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-26-35 inci. Poartă un sutien de 30 C.

Viață personală și întâlniri

În prezent, Cassady Mcclincy este singură și nu se întâlnește cu nimeni. Statutul ei de relație este unic. Ea se concentrează pe construirea carierei sale în domeniul divertismentului. Actrița americană nu a fost legată de nicio relație. Este o stea în ascensiune care și-a arătat angajamentul de a-și dezvolta abilitățile și talentul. De fapt, istoricul ei anterior de întâlniri nu este, de asemenea, în domeniul public. Ea și-a concentrat atenția asupra câștigării inimii spectatorilor cu performanța ei. Deci, probabil că își ia timp să-și dezvolte cariera de actorie înainte de a se întâlni cu cineva.

Viață timpurie și educație

Această actriță s-a născut la 1 septembrie 2000 în Statele Unite ale Americii. În prezent, vârsta lui Cassady McClincy este de 18 ani. Mama ei se numește Dayla Mcclincy, dar nu avem informații despre tatăl ei. În ceea ce privește educația, este absolventă de liceu și și-a început activitatea de actorie la o vârstă foarte fragedă de 10 ani.

Carieră și valoare netă

Conform carierei sale, în 2010, McClincy a făcut prima apariție pe ecran la vârsta de zece ani în „Vrăjitorul lui Agni”. Apoi, în același an, a jucat o școală într-un scurtmetraj Five Smooth Stones. Mai târziu, a apărut într-un mic rol al celui de-al șaselea sezon al Drop Dead Diva. Ea a interpretat, de asemenea, într-un alt rol recurent din primul sezon al lui Constantin. A făcut o apariție recurentă în serialul original Netflix Ozark, în 2017. Tânăra actriță a primit marea ei pauză ca Jackie în filmul de succes „Love, Simon” în 2018. În 2019, McClincy a început să o interpreteze pe „Lydia” în The Walking Dead în timpul sezonului 9 și a devenit o serie regulată începând cu sezonul 10.

Citește și: Rachel Sharp (fosta soție a lui Luke Perry) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Vizualizați această postare pe Instagram

Murdar, mai murdar, mai murdar. Acum un an, azi a fost prima mea zi ca Lydia! #makeuptest 💩🤠🧟‍♀️

O postare împărtășită de Cassady McClincy (@cassadymcclincy) pe 13 august 2019 la 12:23 pm PDT

Citește și: Kishele Shipley (Kawhi Leonard Girlfriend) Bio, Wiki, Baby, Vârstă, Înălțime, Relație, Valoare netă, Fapte

Câteva vedete sunt cunoscute a fi destul de secrete nu numai cu viața lor personală, ci și cu valoarea lor netă. O astfel de stea este Cassady McClincy. Este totuși greu de estimat valoarea netă. Un lucru, totuși, pe care putem fi de acord cu toții este faptul că popularitatea ei crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului său, cât și asupra valoarea netă. Și mai fascinant este că pasiunea în Cassady McClincy de a o face ca o carieră de actorie. Datorită acestui fapt, nu este de mirare că Cassady McClincy se ridică treptat la stele, pentru a deveni una dintre cele mai bune actrițe. Începând cu 2020, valoarea netă a lui Cassady McClincy este estimată la aproximativ 456.000 USD.

Wiki Cassady Mcclincy

Wiki / Bio
Nume realCassady McClincy
PoreclăCassady
Vârstă19 ani
Zi de nastere1 septembrie 2000
ProfesieActriţă
Renumit pentru1. Serial de televiziune The Walking Dead din 2019

2. Rol în seria originală Netflix Ozark, în 2017

Locul naşteriiLos Angeles, California, S.U.A.
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieDescendență albă caucaziană
ZodiacFecioara
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'4 "

Centimetri: 163 cm

Metri: 1,63 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

32-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului6 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Fost iubitNecunoscut
IubituleSingur
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateUniversitatea de Stat din California
ŞcoalăLiceul local
Favorită
Culoare preferataroșu
Mâncare favoritămexican
Destinația preferată de vacanțăMâncare continentală
Hobby-uriCitind, călătorind
Călătorie preferată

Destinaţie

Paris
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 456.000 dolari SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram

Citește și: Ignacio Anaya García (Nachos Inventor) Wiki, Bio, Vârstă, Cauza morții, Valoarea netă, Soția, Cariera, Fapte

Fapte Cassady Mcclincy

  • Este activă pe platformele de socializare.
  • Tânăra actriță a primit marea ei pauză ca Jackie în filmul de succes „Love, Simon” în 2018.
  • Cassady McClincy în Walking Dead: Lydia își dădea seama că mama ei avea nevoie să moară de ceva vreme, dar asta nu schimbă faptul că era totuși mama ei. Încă are multe tulburări interne și este foarte conflictuală cu privire la ceea ce, exact, ar trebui să simtă despre toate acestea. Poate că va încerca să o ascundă, dar cel mai probabil nu va fi capabilă să păstreze aceste gânduri și sentimente înăbușite pentru totdeauna.
  • Potrivit interviului său cu TV Insider, ea își împărtășește sentimentele de rol pentru rolul ei din serie, mi-a plăcut să filmez scena! Lucrul cu Melissa (McBride) este doar o astfel de onoare și sunt atât de recunoscător scriitorilor pentru scene de genul acesta. Lydia simte durerea lui Carol de a-l pierde pe Henry (Matthew Lintz) și simpatizează cu ea. Amândoi au trecut prin atât de multe și, chiar dacă Carol lucrează cu niște decizii proaste în timp ce încearcă să facă față pierderilor ei, Lydia poate vedea totul și știe că are o inimă bună și este o persoană bună. ”

Citește și: Adande Thorne (Youtuber) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Întâlniri, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found