Lana Rhoades (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Iubit, Valoare netă, Date

Cine este Lana Rhoades? Este o vedetă americană de film pentru adulți și o personalitate în rețelele sociale. S-a mutat în LA din Chicago după ce a contactat agentul Mark Speigler prin e-mail. Actrița în vârstă de 24 de ani are un număr mare de adepți pe site-ul pentru adulți și se pare că include și superstaruri pe teren. Mai mult, contul ei de Instagram este, de asemenea, împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. De asemenea, este activă pe Twitter, unde are și 1,3 milioane de adepți, începând cu octombrie 2020. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Bio, vârstă, înălțime, greutate, soț, iubit, valoare netă a Lanei Rhoades și multe altele despre ea .

Lana Rhoades Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lana Rhoades? Ea se află la o înălțime de 5 ft 8 în înălțime sau altfel 1,80 m sau 180 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-26-40 inci. Poartă o cană de sutien cu dimensiunea de 34 DD. Este și o ciudată de fitness. Are ochi albi frumoși și are părul blond.

Lana Rhoades Age

Câți ani are Lana Rhoades? Ziua ei de naștere cade pe 6 septembrie 1996. În prezent, are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Chicago, IL.

Lana RhoadesWiki / Bio
Nume realLana Rhoades
PoreclăLana
Faimos caActriță pentru adulți, social media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere6 septembrie 1996
Locul naşteriiChicago, IL
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,80 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-26-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 DD
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubituleMike Majlak
Soț / SoțieN / A
Valoarea netăaproximativ 6 milioane USD (USD)

Lana Rhoades Soț și iubit

Cine este soțul Lanei Rhoades? În prezent, ea are o legătură romantică cu Mike Majlak. Este manager de marketing la o companie numită Lovesac. Cuplul a început să se întâlnească unul cu celălalt în ianuarie 2020. În prezent, nu este căsătorită cu nimeni și locuiește fericit cu iubitul ei din LA.

Lana Rhoades Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Lana Rhoades? A lucrat la Tilted Kilt lângă Chicago, Illinois. Ea a împărtășit selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Ea are un număr mare de persoane pe rețelele de socializare. Lana nu este străină de încărcarea unei poze bikini. Rhoades, alături de colega stea adultă Riley Reid, s-au dezbrăcat pentru a-l încuraja pe Paul în timpul victoriei sale asupra AnEsonGib la începutul acestei luni. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 6 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Lana Rhoades

 1. Modelul și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce ea a oferit niște arome înfocate pentru cameră.
 2. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 3. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 4. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
 5. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 6. Este activă pe platformele de socializare.
 7. Este un iubitor de animale de companie avid.
 8. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 9. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 10. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 11. Albastrul este culoarea ei preferată.
 12. Ea este una dintre cele mai cunoscute vedete de viață bazate pe web și influențatori media din industria media americană.
 13. De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.
 14. A interpretat rolul unui bibliotecar seducător în timp ce The Kid LAROI și Mosey, în vârstă de 17 și respectiv 18 ani, erau studenți răutăcioși.
 15. În concluzie, Lana Rhoades este un model american pentru adulți, cu 12,4 milioane de fani Instagram.

Citește și: Andrea Abeli ​​(Model) Actriță pentru adulți, vârstă, înălțime, greutate, valoare netă, născută, iubit, fapte