Wengie (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Wengie este un bine cunoscut vlogger chinez și guru de frumusețe care a devenit o senzație pe YouTube cu canalele sale „Wengie's Life, ReactiCorns, Wengie Music și KittyCornWengie” - unde postează videoclipuri despre lucruri precum hack-uri simple de viață, DIYS, Idei meșteșugărești, Experimente distractive , trucuri și farse! Deși, în tinerețe, ea aspira să devină o diva de ecran sau un psihiatru, destinul i-a rezervat altceva și, treptat, a fost atrasă să devină reporter și gazdă de divertisment. Aceste videoclipuri se adresează în principal adulților tineri și adolescenților și cuprind tutoriale despre viața de zi cu zi și tutoriale. Realizările acestei tinere dive în calitate de artist YouTube sunt de anvergură. Până în prezent, canalul ei de pe YouTube a adunat peste 14 milioane de abonați. Ea a realizat mai multe fapte, printre care a fost marcată drept una dintre vedetele cu cea mai rapidă creștere de pe YouTube. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Wengie.

Wengie Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Wengie? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 înălțime sau altfel 1,63 m sau 163 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Îi place să-și moară părul cu diferite culori de păr. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Wengie? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Epoca Wengie

Câți ani are Wengie? Ziua ei de naștere cade pe 9 ianuarie 1986. Are 34 de ani. Ea deține naționalitatea chineză și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Guangzhou, China.

Citește și: SSSniperWolf (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Wengie Wiki

WengieWiki / Bio
Nume realWendy Ayche
PoreclăWengie
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă34 de ani
Zi de nastere7 august 1995
Locul naşteriiGuangzhou, China
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitatechinez
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,63 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleMaxmello
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Familia Wengie

Numele tatălui și al mamei lui Wengie nu sunt cunoscute. Numele ei de naștere este Wendy Ayche, iar numele său chinezesc este Wen-Jie. Fratele ei mai mic, Jim, s-a născut când era în ultimii ani de liceu. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Iubitul Wengie

Cine este iubitul lui Wengie? Este logodită cu partenerul ei pe termen lung Max. El este un cunoscut partener al Wengie, senzația de frumusețe și stil de viață YouTube. În august 2015, logodna lui cu ea a fost anunțată pe contul ei de Instagram.

Wengie Net Worth

Care este valoarea netă a Wengie? În afară de videoclipuri despre frumusețe și modă, ea încarcă videoclipuri „What’s In My…”, unde împărtășește spectatorilor și fanilor ei lucrurile care au devenit părți complicate din viața ei fără de care nu poate trăi. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane USD (USD).

Citește și: Garrett Watts (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Cariera Wengie

Wengie încarcă Life Hacks, DIYS, Idei meșteșugărești, Experimente distractive, trucuri și farse simple! De asemenea, face rutine dimineața și noaptea, tutoriale pentru păr, sfaturi pentru dietă și fitness, cărți de look și videoclipuri de modă, tutoriale și sfaturi pentru îngrijirea pielii și tot ce vă ajută să vă îmbunătățiți, să vă motivați și să vă simplificați viața, deoarece îi place să încerce lucruri noi și să vă ajute toți iau deciziile corecte. Ea vrea ca acest canal să vă inspire să fiți oricine doriți să fiți. Este o australiană chineză care are o familie minunată online. Încarcă videoclipuri în fiecare săptămână.

Fapte Wengie

  1. Wengie postează videoclipuri legate de călătorii, stil de viață, modă, frumusețe și experiențe de viață pe canalul ei auto-intitulat.
  2. Ea își arată latura creativă prin videoclipurile proiectului DIY.
  3. Prin intermediul vlogurilor sale, ea răspândește conștientizarea despre viața sănătoasă și dieta vegană.
  4. La fel de popular pe Instagram și Twitter, Wengie deține și o pagină web cu mărfuri.
  5. Pasiunea ei pentru fotografie este bine afișată prin profilul ei pe fotografie.

Citește și: Nina Gray (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found