Maria Menounos Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte

Maria Menounos este reporter american de divertisment, personalitate de televiziune, luptător profesionist, actriță și femeie de afaceri. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA. Ea este un milion de adepți pe platformele sale de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Maria Menounos.

Maria Menounos Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Maria Menounos? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau altfel 1,62 m sau 162 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Mariei Menounos? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Maria Menounos Age

Câți ani are Maria Menounos? Ziua ei de naștere cade pe 8 iunie 1978. Are 35 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Medford, MA.

Familia Maria Menounos

Numele tatălui și al mamei Mariei Menouno nu sunt cunoscute. Are și frați. Are un frate mai mic pe nume Peter. În ceea ce privește educația, Menounos a participat la Biserica Ortodoxă Grecească Adormirea Maicii Domnului din Somerville, Massachusetts.

Maria Menounos Wiki

Maria MenounosWiki / Bio
Nume realMaria Menounos
PoreclăMaria
Faimos caPersonalitatea televiziunii
Vârstă42 de ani
Zi de nastere8 iunie 1978
Locul naşteriiMedford, MA
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,62 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului4.5 (SUA)
CopiiN / A
SoțulKeven Undergaro
Valoarea netăaproximativ 9 milioane USD (USD)

Maria Menounos Soț

Cine este soțul Mariei Menounos? S-a logodit cu Keven Undergaro în 2016, după ce au început să se întâlnească în 1998. Ea și Undergaro s-au căsătorit în ajunul Anului Nou 2017.

Maria-Menounos-cu-soțul-său-starsgab

Citește și: Chanel West Coast (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Valoare netă, Carieră, Fapte

Maria Menounos Net Worth

Cât costă valoarea netă a Mariei Menounos? Actoria este principala sa sursă de venit. La vârsta de 17 ani, Menounos a produs În Țara Fericităților Necunoscuți. Valoarea sa netă este estimată la peste 9 milioane de dolari (USD).

Maria Menounos Fapte

  1. Maria Menounos menține AfterBuzzTV, o rețea de divertisment online.
  2. A devenit gazda Hollywood Green pe rețeaua Planet Green, în 2008.
  3. Este un iubitor de animale de companie avid.
  4. Ea este un fan al inimii WWE.
  5. Ea și-a făcut debutul în ring în acea seară într-o echipă de șase diva tag-uri.
  6. Ea are o relație cu regizorul și producătorul Keven Undergaro din aprilie 1998.
  7. Ea a câștigat un premiu Daytime Emmy pentru programul de știri de divertisment remarcabil pentru munca ei la Extra, în 2014.
  8. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.

Citește și: Antoni Porowski (Personalitate televizată) Bio, Wiki, Relație, Întâlniri, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found