Tommy Genesis (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Fapte

Tommy Genesis este o actriță, rapper, model și artist vizual canadian. Ea a renumit la vedete pentru personalitatea ei frumoasă și fermecătoare. Revista Dazed a descris-o ca fiind „cea mai rebelă regină de rap underground din internet”, în 2016. Muzica ei încorporează stil experimental și de multe ori versuri sexuale. Albumul ei de debut intitulat Tommy Genesis a fost lansat în noiembrie 2018. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, măsurători corporale, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre ea.

Tommy Genesis Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înalt este Tommy Genesis? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Tommy Genesis? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Tommy Genesis Age

Cât de înalt este Tommy Genesis? Data exactă a nașterii nu este cunoscută. Probabil că are peste 40 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Arden Cho (actriță) Valoare netă, Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Carieră, Fapte

Tommy Genesis Wiki

Tommy GenesisWiki / Bio
Nume realGeneza Yasmine Mohanraj
PoreclăTommy Genesis
Faimos caActriță, rapper,

Model, Artist

Vârstă40 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriicanadian
Semnul nașteriiN / A
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Tommy Genesis Boyfriend

Cine este iubitul Tommy Genesis? Ea este singură în aceste momente. Ea a dat orice perspectivă despre viața ei de întâlnire. Conform istoricului său anterior de întâlniri, nu este cunoscut în domeniul public.

Tommy Genesis Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Tommy Genesis? A fost recrutată de Calvin Klein pentru campania lor din toamna anului 2016, împreună cu alți artiști muzicali. În 2017 a colaborat cu rapperul M.I.A. la Mercedes-Benz Fashion Week. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Janel Parrish (Actriță) Bio, Wiki, Soț, Vârstă, Înălțime, Greutate, Carieră, Familie, Valoare netă, Date

Tommy Genesis Carieră

Tommy Genesis a început să înregistreze rap în 2013 ca parte a unui proiect numit G3NESIS. În 2015, Genesis a semnat cu Awful Records. În 2017 a semnat cu Downtown Records / Universal. A colaborat cu Abra. De asemenea, este o avocată împotriva agresiunii cibernetice între fete.

Tommy Genesis Fapte

  1. Tommy Genesis are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  4. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
  5. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.

Citește și: Kiernan Shipka (Actriță) Bio, Wiki, Iubit, Întâlnire, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found