Patrick Mahomes II (Fotbalist) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Logodnic, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Patrick Mahomes II este fundașul fotbalului american pentru șefii din Liga Națională de Fotbal din Kansas City. Este binecunoscut ca fiul fostului pitcher Pat Mahomes, jucător al Major League Baseball (MLB). A jucat inițial fotbal și facultate la baseball la Texas Tech University. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Patrick Mahomes II și multe altele despre el!

Patrick Mahomes II Înălțime și greutate

Cât de înalt este Patrick Mahomes II? El se află la o înălțime de 6 ft 3 in sau altfel 1,91 m sau 191 cm. El cântărește în jur de 230 kg sau 104 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 12 SUA.

Patrick Mahomes II Vârstă

Câți ani are Patrick Mahomes II? Ziua lui de naștere cade pe 17 septembrie 1995. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Tyler, TX. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Patrick Mahomes IIWiki / Bio
Nume realPatrick Mahomes II
PoreclăPatrick
Faimos caFotbalist
Vârstă25 de ani
Zi de nastere17 septembrie 1995
Locul naşteriiTyler, TX
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 3 in (1,91 m)
Greutateaproximativ 203 Kg (104 lbs)
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea pantofului12 (SUA)
Prietena / LogodniculBrittany Matthews
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 10 milioane USD (USD)

Logodnicul și iubita lui Patrick Mahomes II

Cine este iubita lui Patrick Mahomes II? El are o relație cu vedeta și actrița de socializare Brittany Matthews. De asemenea, este antrenor de fitness. În prezent, el este, de asemenea, foarte concentrat pe cariera sa.

Patrick Mahomes II Carieră

Mahomes și-a început al doilea sezon la Texas Tech ca titular la fundaș. În primul joc al sezonului 2015, Mahomes a trecut pentru 425 de metri și patru touchdown-uri într-o victorie cu 59-45 asupra Sam Houston State University. El a primit un trofeu Sammy Baugh în 2016 ca fundaș al Texas Tech Red Raiders. El a stabilit recordul NCAA pentru iardele de un singur joc de ofensă totală cu 819 în 2016 și a egalat un record de pasaj de un singur joc în același joc cu 734.

Patrick Mahomes II Valoare netă

Care este valoarea netă a lui Patrick Mahomes II? La 20 iulie 2017, șefii l-au semnat pe Mahomes pentru un contract pe o perioadă de patru ani, de 16,42 milioane USD, care a inclus un bonus de semnare de 10,08 milioane USD. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 10 milioane USD (USD).

Fapte despre Patrick Mahomes II

  1. Tatăl lui Mahomes, Pat Mahomes, este un fost jucător de baseball din Liga Majoră.
  2. Mahomes este creștin.
  3. Primul său aviz a venit de la Hunt după ce i-a dezvăluit dragostea pentru ketchupul de condimente.
  4. De asemenea, a fost numit sportiv de acoperire pentru Madden NFL 20, devenind primul jucător Chiefs care a fost pe copertă.
  5. Mahomes și Matthews locuiesc în Kansas City, Missouri.

Citește și: Natalia Diamante Bryant (Fiica lui Kobe Bryant) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Iubit, Frați, Părinți, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found