Elizabeth Gillies (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț, Fapte

născută în Haworth, New Jersey, Elizabeth Gillies este o actriță și cântăreață americană. În 2017, a făcut prima apariție în televiziune în The Black Donnellys. În 2011, Gillies a debutat ca cântăreață pe Victorious cu piesa „Give It Up”. Pe lângă prima carieră de actorie și cântăreață, a susținut rolul celebru pentru rolul principal pe Broadway ca Lucy în 13. Ea a jucat Jade West în Victorious și a jucat un rol în filmul de groază din 2014 Animal. În 2017, s-a alăturat distribuției Dynasty ca Fallon Carrington. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, valoarea netă, soțul lui Elizabeth Gillies și multe altele despre ea!

Elizabeth Gillies Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Elizabeth Gillies? Ea se află la o înălțime de 5 ft 7 în înălțime sau 1,70 m sau 170 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Elizabeth GilliesWiki / Bio
Nume realElizabeth Gillies
PoreclăElizabeth
Faimos caActriţă
Vârstă27 de ani
Zi de nastere26 iulie 1993
Locul naşteriiHaworth, NJ
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Realiunecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 7 in (1,70 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiNici unul
Soț / SoțieMichael Corcoran
Valoarea netăaproximativ 34 milioane USD (USD)

Valoarea netă a Elizabeth Gillies

Care este valoarea netă a Elizabeth Gillies? Cariera de actorie a lui Gillies a început la vârsta de 12 ani, când a început să participe la apeluri locale de casting deschis. Primul ei rol de televiziune a fost ca un personaj recurent în The Black Donnellys. A interpretat antagonistul lui Nickelodeon’s Victorious, alături de Victoria Justice. În 2017, Gillies a fost distribuit în rolul lui Fallon Carrington în seria de televiziune The CW Dynasty. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la peste 34 de milioane de dolari (USD).

Soțul Elizabeth Gillies

Cine este iubitul lui Elizabeth Gillies? Este o doamnă căsătorită. A legat nodul cu producătorul de muzică Michael Corcoran. S-au căsătorit la o ceremonie privată în New Jersey, pe 8 august 2020. În prezent, cuplul nu are copii.

Fapte despre Elizabeth Gillies

  1. Părinții ei se numesc Dave și Lorrie.
  2. Are și frați. Are un frate pe nume George.
  3. Are strămoși irlandezi și o bunică și străbunică italiană.
  4. În 2010, Gillies a fost distribuit ca fată rea și antagonist ocazional Jade West în emisiunea de televiziune Nickelodeon Victorious.
  5. Își împărtășește frecvent selfie-urile de modă și stil de viață pe social media.
  6. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
  7. Este un iubitor de animale de companie avid.
  8. Îi place să călătorească și să fotografieze.
  9. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  10. Are imagini fierbinți, fierbinți și curbate.

Citește și: Lea Michele (Actriță) Wiki, Bio, Copil, Înălțime, Greutate, Soț, Fiu, Vârstă, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found