Ryder Fieri (Guy Fieri Son) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tată, Mamă, Valoare netă, Familie, Fapte

Ryder Fieri este mai bine cunoscut ca cel mai mic fiu al bucătarului celebru și al personalității de televiziune Guy Fieri și al soției sale Lori. Tatăl său, Guy Fieri, este un restaurator american, autor și prezentator de televiziune câștigător al Premiului Emmy. El deține trei restaurante în California. La fel, mama sa Lori, care este un imigrant italian care și-a anglicizat numele de familie la Ferry la sosirea sa în Statele Unite. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Tatăl, Mama, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre Ryder Fieri!

Ryder Fieri Age

Câți ani are Ryder Fieri? Ziua lui de naștere cade pe 31 decembrie 2005. În prezent, are 14 ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Ryder Fieri Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Ryder Fieri? El se află la o înălțime de 4 ft 8 in sau altfel 1,42 m sau 142 cm. El cântărește în jur de 45 kg sau 99 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 6 SUA.

Ryder Fieri Tată și mamă

Numele tatălui lui Ryder Fieri este Guy Fieri. El deține trei restaurante în California, își licențiază numele în restaurante din New York City și Las Vegas, Nevada și este cunoscut pentru că găzduiește diverse seriale de televiziune pe Food Network. Mai mult, mama sa Lori, l-a cunoscut pe Fieri când a intrat într-un restaurant pe care îl administra în Long Beach, California. Cuplul s-a căsătorit în 1995. Când Fieri s-a căsătorit, și-a schimbat numele de familie din Ferry în Fieri ca o odă pentru bunicul său patern, Giuseppe Fieri, un imigrant italian care și-a anglicizat numele de familie cu Ferry la sosirea sa în Statele Unite. Locuiesc în Santa Rosa, California, împreună cu fiii lor, Hunter și Ryder.

Citește și: Bianca Beets (Tony Beets Daughter) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Ryder Fieri Wiki

Ryder FieriWiki / Bio
Nume realRyder Fieri
PoreclăRyder
Faimos caFiul lui Guy Fieri și

soția lui Lori

Vârstă14 ani
Zi de nastere31 decembrie 2005
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 4 ft 8 in (1,42 m)
Greutateaproximativ 45 Kg (99 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 36 milioane USD (USD)

Prietena Ryder Fieri

Cine este iubita lui Ryder Fieri? Este prea tânăr pentru a intra în vreo relație. Mai mult, s-a concentrat foarte mult pe cariera sa.

Ryder Fieri Net Worth

Care este valoarea netă a lui Ryder Fieri? El aparține dintr-o familie bogată. Valoarea netă a tatălui său este estimată la peste 23 de milioane de dolari (USD). Mai mult, valoarea netă a mamei sale este estimată la peste 13 milioane de dolari (USD).

Fapte Ryder Fieri

  1. Tatăl lui Ryder Fieri este un mare fan al colecției de mașini.
  2. Colecționează mașini americane clasice, inclusiv un Chevrolet Chevelle din 1971, un Pontiac Firebird din 1968, un Jeep CJ-5 din 1976, un Chevrolet Impala SS din 1969 și un pick-up Chevrolet C10 din 1967.
  3. Ryder Fieri nu este activ pe platformele de socializare.
  4. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  5. Are un frate mai mare pe nume Hunter Fieri.

Citește și: Alana Martina (Fiica lui Cristiano Ronaldo) Wiki, Bio, Vârstă, Familie, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found