Brandon Awadis (analist NBA) Wikipedia, Biografie, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubită, Familie, Fapte

Cine este Brandon Awadis? El este un analist american aspirant la NBA. Este un fan pasionat al echipei de baschet Phoenix Suns, care scrie ca Phoenix Suns Team Manager pentru VAVEL. Sub canalul său de YouTube are milioane de abonați. În afară de aceasta, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram. Reglați biografia și aflați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Înălțimea, Greutatea, Vârsta, Prietena, Familia și multe altele despre el!

Brandon Awadis Înălțime și greutate

Cât de înalt este Brandon Awadis? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,73 m sau 173 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 130 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Brandon Awadis Age

Câți ani are Brandon Awadis? Ziua lui de naștere cade pe 23 iunie 1995. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Racul. S-a născut în San Diego, CA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Brandon AwadisWiki / Bio
Nume realBrandon Awadis
PoreclăBrandon
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă25 de ani
Zi de nastere23 iunie 1995
Locul naşteriiSan Diego, CA
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 1,73 m (5 ft 8 in)
Greutateaproximativ 58 kg (130 lbs)
Statistici ale corpuluiaprox 42-32-38 inch
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăAproximativ 800.000 USD (USD)

Prietena lui Brandon Awadis

Cine este iubita lui Brandon Awadis? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public. În aceste momente, el nu este legat de nimeni.

Familia Brandon Awadis

A fost crescut în San Diego, California. Părinții săi, au apărut în videoclipurile sale, sunt cunoscuți sub numele de Mama Rug și Papa Rug. Mai mult, el este fratele FaZe Rug și a prezentat Rug într-o varietate de tipuri de videoclipuri pe canalul său de YouTube. În ceea ce privește calificările sale educaționale, a studiat jurnalismul, cu accent pe studii media în colegiu.

Brandon Awadis Net Worth

Care este valoarea netă a lui Brandon Awadis? El și-a creat un cont Vine în primul an al aplicației, dar nu a făcut niciodată videoclipuri consecvente. Abia în aprilie 2015 și-a creat canalul YouTube. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 800.000 USD (USD).

Fapte despre Brandon Awadis

  1. Wiki și Bio: Tatăl său și numele mamei nu sunt cunoscute în domeniul public.
  2. Are și frați.
  3. De asemenea, el încarcă videoclipuri și „vlog-uri” de la apelul de serviciu pe canalul său de YouTube.
  4. Părinții și fratele său au apărut într-o serie de videoclipuri, printre care un covor FaZe s-a născut sub numele de Brian Awadis în orașul San Diego din California, United.
  5. Fratele său este cunoscut sub numele de Brawadis și este, de asemenea, un celebru YouTuber.

Citește și: SteveGreeneComedy (Youtuber) Net Worth, Soț, Soție, Vârstă, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found