Berleezy (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Berleezy este un Youtuber american și vedetă pe rețelele de socializare. El este bine cunoscut pentru realizarea de videoclipuri care sunt în același timp Relatable, Informativ, Amuzant și Motivațional. Canalul său prezintă, de asemenea, scenete și vloguri, folosit pe YouTube ca punct de plecare pentru comedia sa, în timp ce frecventează simultan facultatea. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Berleezy și multe altele despre el!

Înălțime și greutate Berleezy

Cât de înalt este Berleezy? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Fâșia frumoasă cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Berleezy Age

Câți ani are Berleezy? Ziua lui de naștere cade pe 16 decembrie 1992. În prezent, are 27 de ani. Semnul său zodiacal este Săgetător. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Savannah LaBrant (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

BerleezyWiki / Bio
Nume realBerlin Edmond
PoreclăBerleezy
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă27 de ani
Zi de nastere16 decembrie 1992
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 43-29-40 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1 milion USD (USD)

Prietena Berleezy

Cine este iubita lui Berleezy? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Citește și: Lauren Alexis (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoarea netă a Berleezy

Care este valoarea netă a lui Berleezy? Este gata să treacă la următoarea fază a carierei sale video online, care va conține o mulțime de conținut proaspăt pentru fanii săi. Valoarea sa netă este estimată la peste 1 milion de dolari (USD).

Fapte Berleezy

  1. Favoritul personal al lui Berleezy ar trebui să fie „Reces: Exposed”.
  2. El a spus: „Videoclipul a fost chiar pe aleea mea în ceea ce privește ceea ce mi se pare amuzant. Prima glumă, „Uită-te la această femeie de fund !!”, este preferata mea. Inflexiunile în sunete pot fi literalmente gluma în sine. Atâtea rânduri citabile și îmi amintesc că râdeam în garajul meu în timp ce făceam videoclipul. ”
  3. Are peste 1,78 milioane de abonați sub canalul său YouTube.
  4. Are un al doilea canal numit iBerleezy, unde joacă jocuri video.
  5. El este cunoscut și pe Snapchat sub numele de berlinedmond.

Citește și: SSSniperWolf (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found