Portia de Rossi (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sexualitate, Nuntă, Familie, Valoare netă, Fapte

Portia de Rossi este o fostă actriță, model și filantrop american care s-a ridicat la fața locului pentru că a jucat-o pe Lindsay Bluth, fiica răsfățată și ignorantă a lui George Bluth, din Jeffrey Tambor, în serialul de comedie ciudat „Arrested Development”. De asemenea, a interpretat-o ​​pe Veronica Palmer în serialul american de televiziune Better Off Ted din 2009 până în 2010. Mai mult, este cunoscută și pentru căsătoria cu comedianul, actrița și gazda de televiziune Ellen DeGeneres. Reglați-vă biografia!

Portia de Rossi Înălțime, greutate și statistici fizice

Câți ani are actrița Portia de Rossi? În prezent, are 47 de ani. S-a născut în Horsham, Victoria, Australia. Ea a devenit cetățeană a Statelor Unite în septembrie 2011. Cât de înaltă este Portia de Rossi? Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 6 inci înălțime. Cântărește în jur de 57 kg sau 125 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-25-36 inch. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 D. De asemenea, este o persoană de fitness. Este obsedată de alimentația curată, rutine ușoare de fitness.

Nunta Portia de Rossi

În 2008, a legat nodul cu gazda show-show-urilor și comediantul Ellen DeGeneres. Duo s-a întâlnit prima dată în culise la un spectacol de premii, în 2004. Mai târziu, s-a deschis public despre orientarea sa sexuală. Ea și DeGeneres s-au logodit când DeGeneres a propus în 2008 și s-au căsătorit la casa lor din Beverly Hills pe 16 august 2008. DeGeneres și de Rossi au devenit ambii vegani în 2008, deși DeGeneres a declarat că nu mai este vegană. Au adoptat mai multe animale de salvare.

Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea a fost căsătorită cu regizorul de documentare Mel Metcalfe, din 1996 până în 1999. Apoi, din 2001 până în 2004, de Rossi a ieșit cu regizorul Francesca Gregorini. Mai târziu, duo s-a despărțit la sfârșitul anului 2004, deoarece Portia de Rossi a început să se întâlnească cu actualul ei soț, DeGeneres. În prezent, cuplul nu este binecuvântat cu niciun copil.

În plus, TV Guide a inclus-o pe ea și pe Ellen DeGeneres în cuplurile lor Power A-List în 2007.

Portia de Rossi Sexualitate

Portia de Rossi este lesbiană. Era foarte strălucitoare și se simțea slabă în legătură cu publicul despre sexualitatea ei. În 2005, după ce a intrat în relație cu Ellen DeGeneres, ea și-a confirmat sexualitatea și a ieșit ca un lesbo. La acea vreme, ea nu cunoștea nicio femeie celebră care era deschis lesbiană. Se simte atât de incomodă pentru că se cheamă ca lesbiană în acel moment. Dar acum, ea a anunțat deschis și a arătat foarte clar că este lesbiană și se bucură de viața ei în propriile condiții, mai degrabă decât în ​​orice altceva.

Familia Portia de Rossi

Portia de Rossi era pentru părinții săi Margaret, o recepționistă medicală, și Barry Rogers, care era parte evreiască. Când avea nouă ani, tatăl ei a murit. A crescut în Grovedale. În 1988, la vârsta de 15 ani, Rogers a adoptat numele de Portia de Rossi, prin care rămâne cea mai cunoscută. În ceea ce privește educația, a urmat Geelong Grammar School. Mai târziu, s-a înscris la Universitatea din Melbourne. A studiat acolo drept.

Cariera Portia de Rossi

Vorbind despre cariera ei, inițial a lucrat în filmul australian din 1994, Sirens. Mai târziu, s-a mutat la Los Angeles pentru cariera de actorie. A aterizat ca oaspete în mai multe emisiuni TV și un rol permanent în Nick Freno: Licensed Teacher. După aceasta, ea s-a aruncat în fața stardomului după ce a distribuit filmul Scream 2.

A primit o atenție la nivel național când s-a alăturat distribuției principale a Ally McBeal, în 1998. S-a clasat pe locul 69 în Stuff Magazine’s 100 Sexiest Women, 31 în Femme Fatales’s Sexiest Women of 2003 și 24 în Maxim’s 100 Sexiest Women List în 2004; la sfârșitul anului 2006, revista Blender a înscris-o drept una dintre cele mai fierbinți femei de film și TV. A fost prezentată și ca una dintre cele 100 de cele mai frumoase ediții speciale dintr-un People.

Portia de Rossi Net Worth

Cât valorează actrița Portia de Rossi? Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 50 de milioane de dolari. Actoria este sursa ei principală de venit.

Portia de Rossi Wiki

Wiki / Bio
Nume realPortia Lee James DeGeneres
PoreclăPortia de Rossi
Vârstă47 de ani
Zi de nastere31 ianuarie 1973
ProfesieActriță, model, filantrop
Renumit pentruSeria de dramă americană Ally McBeal
Locul naşteriiHorsham, Victoria, Australia
NaţionalitateAustralian, american
EtnieAmestecat
SexualitateLesbiene
ReligieCreștinism, evreu
GenFemeie
ZodiacVărsător
Reședința curentăLos Angeles, California
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'6 "

Centimetri: 167 cm

Metri: 1,67 m

GreutateKilograme: 57 Kg

Lire sterline: 125 lbs

Măsurători ale corpului

(sân-talie-șolduri)

34-25-36 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 D
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 50 de milioane de dolari SUA
Câștiguri sponsorizateAproximativ 20,5 milioane de lire sterline
Familie
PărinţiTată: Barry Rogers

Mama: Margaret

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
ÎntâlniriEllen DeGeneres (din 2004)
Fost iubit?Mel Metcalfe

(m. 1996; div. 1999)

Soț / SoțieMel Metcalfe (Divorțat)
Copii?Nici unul
FiicăNici unul
FiuleNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateUniversitatea din Melbourne
ŞcoalăLiceul Geelong
Favorită
Actor favoritWill Smith
Actrita preferataAngelina Jolie
Culoare preferataRoz
Bucătăria preferatămexican
Alcoolic?Da (Ocazional)
Iubitor de animale de companie? da
Vacanță preferată

Destinaţie

Grecia
Hobby-uriCălătorie, gimnastă, citirea romanelor
Cont Social Media
Link cont social mediaInstagram

Citește și: Estelle Asmodelle (Model) Bio, Wiki, Iubit, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date

Fapte Portia de Rossi

  • Este activă pe platformele de socializare.
  • Are milioane de adepți sub platformele sale de socializare.
  • Ea joacă rolul surorii lui Jason Bateman în „Arrested Development”.
  • A devenit un susținător pasionat al unor organizații caritabile precum Locks of Love și Alley Cats.
  • De Rossi susține o varietate de organizații caritabile, inclusiv Locks of Love, un grup care oferă peruci de păr uman.
  • Este un iubitor de animale de companie avid.
  • De Rossi și DeGeneres susțin puternic The Gentle Barn, un sanctuar din California pentru animalele abuzate.
  • Biografia ei pe Instagram citește: „Fostă actriță și acum proprietar al General Public, o companie de curățenie și editare de artă. Urmăriți-mă pe generalpublic.art ”.

Citește și: Kylie Jenner (Model) Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Valoare netă, Iubit, Wiki, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found