Bonbibonkers (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Numele real al Bonbibonkers este Mocha Bean. Este un popular TikToker american. Postând videoclipuri de sincronizare a buzelor și dansând, precum și scenete de comedie, ea a adunat aproximativ 1,9 milioane de adepți și aproximativ 550 de milioane de aprecieri în total pe pagina ei @Bonbibonkers. De asemenea, este activă pe Instagram și YouTube. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Bio, vârstă, înălțime, greutate, iubit, măsurători ale corpului, valoare netă, familie, carieră și multe altele despre Bonbibonkers.

Înălțimea, greutatea și măsurătorile Bonbibonkers

Cât de înaltă este Bonbibonkers? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Bonbibonkers? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o sutienă de mărimea de 32 CC.

Epoca Bonbibonkers

Câți ani are Bonbibonkers? Ziua ei de naștere cade pe 6 februarie 2002. Are 18 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Indiana, Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Josh Hewitt (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Wiki Bonbibonkers

BonbibonkeriiWiki / Bio
Nume realMocha Bean
PoreclăBonbibonkerii
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă18 ani
Zi de nastere6 februarie 2002
Locul naşteriiIndiana, Statele Unite
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 CC
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Bonbibonkers

Cine este iubitul lui Bonbibonkers? Fierbinte și superba vedetă TikTok Bonbibonkers este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Jiggy Turner (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoarea netă a Bonbibonkers

Care este valoarea netă a Bonbibonkers? La o vârstă fragedă, Bonbibonkers și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Fapte Bonbibonkers

  1. Bonbibonkers are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  5. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
  6. Ea a recunoscut cu sinceritate că nu are planuri de viitor în acest moment și nu intenționează să piardă timp și bani, urmând acum facultatea.
  7. În schimb, vrea să-și ia un an liber și să ia în considerare opțiunile ei.
  8. Bonbibonkers a spus că ar putea chiar să încerce să construiască ceva fezabil și de lungă durată din succesul ei pe rețelele sociale.

Citește și: Jayden Haueter (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found