Mike Wickham (Soțul Heidi Watney) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Familie, Fapte

Mike Wickham este un director american al operațiunii de baseball de la Miami Marlins LLC. Este bine cunoscut ca soțul lui Heidi Watney. Este un sportiv american care servește ca gazdă și reporter pentru MLB Network. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Mike Wickham!

Mike Wickham Înălțime și greutate

Cât de înalt este Mike Wickham? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Carl Azuz este estimată la 6 picioare 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp muscular cu o greutate corporală medie de 62 kg. Are ochi și păr de culoare maro închis.

Mike Wickham Age

Câți ani are Mike Wickham? Data sa exactă de naștere nu este cunoscută. Probabil are 42 de ani. Semnul său zodiacal este Leul. S-a născut în Atlanta, GA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Soția Mike Wickham

Cine este soția lui Mike Wickham? A legat nodul cu Heidi Watney. Duo a legat nodul pe 31 decembrie 2014. Nunta a avut loc în Edgewater, New Jersey. Cuplul este binecuvântat cu un fiu pe nume Jax pe 25 aprilie 2018.

Citește și: Michael Jordan (jucător de baschet) Valoare netă 2020, Soț / soție, Bio, Wiki, Înălțime, Greutate, Statistici corporale, Fapte

Mike Wickham Wiki

Mike WickhamWiki / Bio
Nume realMike Wickham
PoreclăMike
Faimos caSoțul lui Heidi Watney
Vârstă42 de ani
Zi de nastereN / A
Locul naşteriiAtlanta, GA
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 62 kg (138 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 43-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
CopiiJax
Soția / soțiaHeidi Watney
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Familia Mike Wickham

Numele tatălui lui Mike Wickham este Bob Wickham, iar mama, Shelly Green. Are și frați. Are o soră pe nume Stephanie. În ceea ce privește educația, a urmat liceul de la liceul Lincoln, în 1993. Mai târziu, a absolvit un colegiu de arte liberale din Chicago la North Park University.

Mike Wickham Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Mike Wickham? În 1998, Wickham a fost angajat ca director de finanțe de către Chapman și port. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Mike Wickham Fapte

  1. Mike Wickham a început să lucreze cu Montreal Expos ca asistent în operațiuni de baseball.
  2. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  3. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  4. Îi place foarte mult să cumpere cu soția sa.
  5. El nu este atât de activ pe platformele de socializare.

Citește și: Tyler Skaggs (jucător de baschet) Wiki, Biografie, Cauza morții, Vârstă, Înălțime, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found